ESITTELYOlen Niina Ojansivu ja asun Sastamalassa. Tällä hetkellä minulla on kolme koiraa: hovawarturos Piru sekä saksanpaimenkoiranartut Loiste ja Vimma.

Hurahdin koiriin jo nuorena ja aloin ennen ensimmäisen koirani hankintaa jo koulutella toisten koiria. Tunsin lajin omakseni: 18-vuotiaana hankin ensimmäisen oman koirani. Siitä eteenpäin olen päässyt koiraharrastukseni kanssa monenlaisiin tilanteisiin. Kaikkea tokosta pk-lajeihin on tullut kokeiltua hyvällä menestyksellä.

Suurimmiksi intohimoikseni sanoisin erikois- ja metsäjäljen, joissa olen kilpaillut useaan otteeseen menestyksekkäästi. Näistä ehkäpä mainitsemisen arvoisia olisivat PAJÄ SM-pronssi nyt jo edesmenneen koirani Pedon kanssa vuodelta 2012 ja nykyisen kisakoirani Pirun kanssa IPO-FH MM-kulta 2018 ja IPO-FH SM-hopea 2016.

Lisäksi olen saanut useita sijoituksia tokossa sekä piirin- että rotumestaruuksissa. Nyttemmin olen pitänyt useita koulutuspäiviä koiraharrastuksesta innostuneille ihmisille ja neuvonut heitä eteenpäin koiriensa kanssa. Olen Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry:n jälki- ja tottelevaisuuskouluttaja. Palaute pitämistäni koulutuspäivistä on ollut kaiken kaikkiaan positiivista.

Olen siis elämäni aikana tavannut monenlaisia koiria ja koiraharrastajia. Miksi siis nyt päätin alkaa koirankasvattajaksi? Vastaus on yksinkertainen: haluan antaa sekä uusille että kokeneimmille koiraharrastajille mahdollisuuden mielekkääseen ja mahdollisimman sujuvaan harrastamiseen eläimensä kanssa. Tavoitteeni onkin jalostaa työskentelyintoisia ja puhdasrakenteisia koiria, joista riittää iloa sekä kisakentille että kotisohvalle. Ennen kaikkeahan koiran on tarkoitus olla meille turvallinen ja iloinen kumppani, jonka kanssa on mukavaa viettää aikaa monta vuotta!

webmastering © Sanna Laine